Kan bestand niet vinden

Vraag:
Ik heb een uitvoer gedaan naar schijf, maar kan het bestand nu niet meer vinden.

Antwoord:
Als u een uitvoer naar schijf maakt, wordt u op enig moment gevraagd een bestandsnaam op te geven. Dit is het moment om naast de bestandsnaam ook de map op te geven waar dit bestand naar toe moet worden geschreven.
Standaard doet PRO-GEN een voorstel:
C:\PG30\TEXT\ waarachter u dan de bestandsnaam invult en direct daarna vergeet. Ons advies luidt; noteren! Natuurlijk kunt u in Windows met de functie "Zoeken" uw bestand vinden, maar als u de naam niet meer weet is deze optie niet de meest voor de hand liggende.