Accolades in uitvoer

Vraag:
Wanneer ik een kwartierstaat of genealogie/parenteel naar schijf schrijf en open in MS-Word, dan staan er achter de familienamen en plaatsnamen teksten tussen accolades. Waarmee moet ik in PRO-GEN rekening houden om dit te voorkomen?

Antwoord:
Dit ligt niet aan de instellingen van PRO-GEN, maar aan die in MS-Word. Ga in Word naar de Werkbalk en klik op "Extra", vervolgens kiest u "Optie". Op het tabblad "Weergave" gaat u naar "Niet-afdrukbare tekens". Daar haalt u het vinkje voor "Verborgen tekst" weg en drukt u op OK.