Bidprentjes en plaatjes bekijken

Vraag:
Met de toetscombinatie <Alt>+<F1> kan ik werkend met PRO-GEN een plaatje via Windows tonen. Dat werkt uitstekend. Nu heb ik in een bidprentjesbestand in het infoveld een plaatje gezet. De toetscombinatie <Alt>+<F1> geeft nu niet het gewenste resultaat. Wat doe ik fout?

Antwoord:
Met de toetscombinatie <Alt>+<F1> komt u in "Overzicht oproepbare programma's". Verplaats de cursorbalk naar de opdrachtregel die u zelf heeft aangemaakt zoals beschreven in PRO-GEN-eralia jrg. 9, nr. 4, blz. 97. Met de cursorbalk op deze regel drukt u op <F1>, u krijgt nu de opdrachtregel te zien. Verplaats de cursor met de pijltjestoetsen naar de komma achter de woorden "Persoon info". Druk nu op de toets <Delete> en verwijder de komma en de woorden "Relatie info" (niet meer en niet minder). Druk nu <Enter>. Op de regel "Omschrijving" tikt u bijvoorbeeld "Toon gekoppeld bestand via Windows voor bidprentjes".
Na <Esc> wordt u gevraagd of deze wijziging moet worden opgeslagen. U antwoordt positief.
Als u nu <Alt>+<F1> gebruikt, kiest u voor de door u aangemaakte regel.