Compatibel printer

Vraag:

Ik heb een lexmark z705 printer, met welke printer uit de PRO-GEN-lijst
is deze compatibel ?

Antwoord:

Tijdens de installatie zijn er twee pictogrammen aangemaakt: 'PRO-GEN direct naar printer' en 'PRO-GEN via windows printer'. U gebruikt nu blijkbaar het pictogram 'PRO-GEN direct naar printer'. Hierbij worden alleen wat oudere printers ondersteund en verzorgt PRO-GEN de volledige aansturing van de printer. Het andere pictogram 'PRO-GEN via windows printer' start eerst een Windows-hulpprogramma en daarna het PRO-GEN-programma. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de standaard printerinstelling van Windows. Dit werkt op elke in Windows beschikbare printer. Via dit pictogram 'PRO-GEN via Windowsprinter' moet het dus ook met uw printer werken.