Venstergrootte/toetsenbord aanpassen

Vraag:

Op mijn PC heb ik PRO-GEN aanvulling 14 (of later) geïnstalleerd. In het menu "Instellingen wijzigen" vind ik nu wel de mogelijkheid om de venstergrootte aan te passen, maar niet de toetsenbordindeling. Wie kan advies geven?

Antwoord:

Deze optie van het instellen is alleen beschikbaar wanneer u PRO-GEN opstart via het icoon met het boompje (via Windowsprinter) en is dus niet beschikbaar als u PRO-GEN opstart via PRO-GEN (direct naar printer).