x 
Inloggen
A- A A+

Programma voor on-line hulp

M.b.v. het programma TeamViewer kunnen de helpdeskmedewerkers van de PRO-GEN Gebruikersgroep tijdelijk even meekijken op uw PC. We nemen dan op afstand de bediening van uw PC over om te proberen uw probleem op te lossen.
N.B. Er wordt geen software geïnstalleerd. Zodra u TeamViewer weer sluit is de verbinding verbroken.

TeamViewer starten


Klik hier om TeamViewer te starten
.

N.B. In uw browser verschijnen soms schermen met 'beveiligingswaarschuwing'. Kies in alle gevallen voor 'Uitvoeren' (of 'Opslaan' en ga dan naar de map waarin het is gedownload en dubbelklik op dat bestand om de installatie te starten.

ID nummer doorgeven

Zodra TeamViewer is gestart, verschijnt onderstaand 'Teamviewer QuickSupport' scherm:U dient het nummer dat in het vakje 'ID' verschijnt telefonisch door te geven om de verbinding tot stand te brengen. Vervolgens zal de helpdesker om het wachtwoord vragen.

Probleem oplossen

Zodra de verbinding tot stand is gebracht verschijnt rechtsonder in uw scherm een 'TeamViewer' vlakje:Nu kunnen we op onze PC uw PC-scherm zien en bedienen. U hoeft nu niets te doen; uw PC wordt door ons bediend. Laat uw muis en toetsenbord daarom met rust totdat we klaar zijn. Merk op dat u de verbinding met de helpdeskmedewerker altijd direct kunt stoppen door op het kruisje van TeamViewer te klikken.

TeamViewer sluiten

Zodra we klaar zijn verbreken we de verbinding. U kunt dan het 'Teamviewer QuickSupport' scherm sluiten door op het rode kruisje rechtsboven te klikken.