x 
Inloggen
A- A A+

Sinds de upgrade van PRO-GEN versie 3.22 naar versie 3.50 werkte de toepassingen ChaF29, SorF40 en BepG612 niet meer correct. Wim Nelis heeft zijn uiterste best gedaan om nieuwe versies van deze programma's te maken.

 

1e programma is ChaF 2.12:
ChaF (Change Field) wijzigt EEN veld in alle geselecteerde records. VTX programma ChaF vult een veld van de geselecteerde personen of relaties met een opgegeven waarde, met de waarde uit een ander veld of met de waarde van een VTX-expressie. Het kan voor de meeste PRO-GEN bestanden worden gebruikt. Deze versie is aangepast om ook met PRO-GEN 3.50 te kunnen werken.
Het bestand is te dowloaden van onze website onder 'Downloads' en dan naar 'Toepassingen etc.' en bij 'Toepassing-Vrij' klikt u op het bestand ChaF 2.12. Daarna klikt u op de groene knop 'Download'.

 

2e programma is SorF 43:
SorF (Sorteer_Familie) sorteert personen, kinderen na hun ouders. SorF sorteert de personen op basis van de ouder-kind en partner-partner relaties. De essentie is dat ouders voor hun kinderen worden gesorteerd. Het resultaat is een gesorteerde personen- en relatielijst. De eerste persoon van elke samenhangende groep van personen wordt gemarkeerd. Deze versie is aangepast om ook met PRO-GEN 3.50 te kunnen werken.
Het bestand is te dowloaden van onze website onder 'Downloads' en dan naar 'Toepassingen etc.' en bij 'Toepassing' klikt u op het bestand SorF 43. Daarna klikt u op de groene knop 'Download'. Wel eerst inloggen.

 

3e programma is BepG 6.16:
BepG (Bepaal_Geneagram) zoekt naar gemeenschappelijke voorouders van een gemarkeerd paar personen en selecteert deze. Het uitvoerprogramma TooG (Toon_Geneagram) geeft het resultaat van BepG weer in de vorm van een simpel afstammingsschema. Het kan voor de meeste PRO-GEN bestanden worden gebruikt. Deze versie is aangepast om ook met PRO-GEN 3.50 te kunnen werken.
Het bestand is te dowloaden van onze website onder 'Downloads' en dan naar 'Toepassingen etc.' en bij 'Toepassing' klikt u op het bestand BepG616. Daarna klikt u op de groene knop 'Download'. Wel eerst inloggen.