x 
Inloggen
A- A A+

Geacht lid,

U wordt van harte uitgenodigd tot het bijwonen van de Algemene Vergadering en Contactdag op 7 mei 2011 te Nijkerk

Adres: De Schakel, Oranjelaan 10, Nijkerk

Zaal open vanaf 10.00 uur. Aanvang van de Vergadering om 11.30 uur.

De vergaderstukken, alsmede de agenda  voor deze vergadering zijn als pdf-bestand te downloaden via onze website. Klik daarvoor op  “Organisatie” en vervolgens op “Vergaderstukken” (wel eerst inloggen).


Diegenen, die de middagbijeenkomst willen bijwonen, kunnen zich aanmelden voor een gratis lunchpakket. Zij kunnen dit doen via een e-mail bericht aan de ledenadministrateur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), uiterlijk tot 4-5-2011.

Het bestuur is op zoek naar iemand, die het beheer en de verzending van de cursusbladen op zich wil nemen.

Na de Algemene Vergadering wordt de Contactdag voortgezet.

Ongeveer een uur na de Vergadering is er een presentatie door Rob Fransen of Kees Heemskerk.

De presentatie zal gaan over alle zaken die te maken hebben met het maken of importeren van een GEDCOM-bestand.

De websites van de NGV, CBG, Genealogie Online en GeneaNet etc. bieden u de mogelijkheid om uw gegevens te publiceren op het internet. In de meeste gevallen volstaat het om dan een GEDCOM-bestand in te zenden en de rest gaat dan verder automatisch.

Waar moet ik aan denken als ik zo’n GEDCOM-bestand aanmaak?  Wat komt er dan eventueel aan de orde? Al deze vragen zullen samen met u worden doorgesproken en toegelicht.

Vanzelfsprekend zullen ook de auteurs van het programma aanwezig zijn en kunt u vragen stellen over de werking van het programma. Ook kunt u terecht bij de altijd hulpvaardige helpdeskmedewerkers van onze vereniging.