x 
Inloggen
A- A A+

Het Bestuur wil graag het samen reizen door de leden stimuleren. Dit is milieuvriendelijker, ook socialer, maar misschien ook iemand weer helpen te komen die anders niet zo makkelijk meer naar een bijeenkomst of een ledenvergadering zou gaan.

Het idee is als volgt:
Op het Forum is een 2e subcategorie Algemeen aangemaakt. Deze is te kiezen via het keuze pijltje in het blok onder tekst Forum. In Algemeen is een pagina Samen reizen aangemaakt. Dit Forum is alleen zichtbaar voor- en toegankelijk van de leden. Daar kan dan ook iets meer aan privacy op gezet worden. Een lid dat van plan is om naar een bijeenkomst of ledenvergadering te gaan, maar ook op vrijwillige basis één of meerdere andere leden mee zou willen nemen, kan dit kenbaar maken op deze pagina met zijn gegevens, bv ik vertrek vanaf Maastricht en wil wel iemand meenemen, even bellen naar 06 12345678. Een gegadigde kan dan contact met hem opnemen.

 

Andersom kan ook. Iemand die graag mee wil liften zet dit op die pagina, bv ik woon in Eindhoven, komt iemand hier nog langs die mij mee zou willen nemen. Mijn telefoon nummer is: -----------. Geen garantie op een reactie maar je weet nooit.

 

Het bestuur wil graag weten of dit een idee is en zal beslist het resultaat gaan volgen. Voor 29 april 2023 is dit dan een test.

Met vriendelijke groeten,
namens het volledige bestuur: Ben Hesseling