Inloggen
A- A A+

Wie zijn wij?

Geregistreerde gebruikers van het programma PRO-GEN, een handig programma voor het verwerken van gegevens om een stamboom te maken.


Wat willen wij?

Het gebruik van het programma PRO-GEN ondersteunen.


Wat bieden wij?

• Toegang tot de website.
• Helpdesk.
• Regionale Contactbijeenkomsten.
• Cursussen en demonstraties.
• Zo laag mogelijke contributie.


Samenvatting

Genealogen onderzoeken de op afstamming gebaseerde relaties tussen mensen. Daardoor raken zij geïnteresseerd in allerlei feiten en omstandigheden, die het leven van die mensen vroeger en nu bepaalden. Het programma PRO-GEN is bij uitstek geschikt om verzamelde gegevens van zeer verschillende aard vast te leggen en te presenteren. Het kan gemakkelijk aangepast worden aan de behoeften van de gebruiker.
Met recht hanteren de auteurs het motto: genealogie à la carte.

PRO-GEN wordt gebruikt door mensen, die ieder hun eigen specifieke interesse hebben en bovendien individueel hun eigen ervaring en vaardigheid toepassen. Deze mensen lossen talloze malen kleinere en grotere problemen op en doen vaak verrassende vondsten.

Gebruikers van PRO-GEN hebben zich verenigd in de PRO-GEN Gebruikersgroep om hun kennis en ervaringen met elkaar te delen. Delen in de zin van uitdelen aan anderen, maar ook in de zin van ontvangen. Daartoe organiseren zij allerlei activiteiten. Ook u kunt daaraan deelnemen.

De kosten van een lidmaatschap zijn € 8,00 per jaar. Geen inschrijvingsgeld.

Geregistreerde gebruikers van PRO-GEN kunnen zich als lid aanmelden met dit aanmeldingsformulier.