Inloggen
A- A A+
Inloggen; hoe en wat
Onze website is grotendeels openbaar, maar omdat we de leden van de PRO-GEN Gebruikersgroep veel meer service willen bieden is onze website voor een groot aantal zaken niet openbaar en zult u als lid moeten inloggen. Er moet een reden zijn om lid te worden, nietwaar. Dus nadat u bent ingelogd, zult u meer informatie ter beschikking hebben dan een willekeurige bezoeker.
Om in te kunnen loggen heeft u twee gegevens nodig n.l. uw gebruikersnaam en een wachtwoord. Begin juni 2008 (of daarna bij aanmelden als nieuw lid) heeft u allen een brief ontvangen met daarin vermeld uw gebruikersnaam en wachtwoord. U heeft deze brief goed bewaard.

Wat moet ik doen als ik mijn brief kwijt ben?
Om te beginnen; uw gebruikersnaam is het licentienummer van PRO-GEN aangevuld met voorloopnullen tot zes cijfers.
Telkens als u PRO-GEN start, krijgt u dat nummer een aantal seconden in beeld. Op die manier is uw gebruikersnaam altijd bekend en dezelfde en niet veranderlijk.
Uw wachtwoord kunt u zelf maken. Dus als u uw wachtwoord bent vergeten of u wilt uw wachtwoord wijzigen, dan doet u dat op de hierna beschreven wijze.

Start onze website http://www.pggg.nl
Rechtsboven in het scherm klikt u op ‘Inloggen’. Vul uw lidnummer in aangevuld met voorloopnullen tot zes cijfers. Klik vervolgens op ‘Wachtwoord vergeten’. Klik hierop met de linkermuisknop.

U krijgt nu een nieuw schermpje te zien waarin u verzocht wordt uw e-mailadres in te tikken.
Klik vervolgens op ‘Ik ben geen robot’
Beantwoord daarna een paar vragen.
Als er voor de regel ‘Ik ben geen robot’ een groen vinkje verschijnt, klikt u op ‘Verstuur’.

U haalt nu uw e-mail binnen die naar u is verzonden.
Hier volgt de inhoud van zo’n e-mail:

Hallo,

Er is een verzoek ontvangen om uw wachtwoord van PRO-GEN Gebruikersgroep opnieuw in te stellen. Om uw wachtwoord opnieuw in te stellen dient u deze verificatiecode in te voeren zodat gecontroleerd kan worden of het verzoek rechtmatig is.

De verificatiecode is f84d74049584b3ce90c77ec411e3bf1d

Klik op de link hieronder om door te gaan met het opnieuw instellen van uw wachtwoord.

http://www.pggg.nl/login?view=reset&layout=confirm&token=f84d74049584b3ce90c77ec411e3bf1d

Bedankt.

Kopieer in dit mailtje de getoonde verificatiecode (zonder de woorden ‘De verificatiecode’) en sluit uw mailbericht.

Vul nu alsnog uw gebruikersnaam in en vervolgens plaatst u de cursor in het vak ‘Verificatiecode’ en klik op de toetscombinatie Ctrl + v
De verificatiecode staat nu ingevuld.
Als dat is gelukt, drukt u op ‘Verstuur’.

U krijgt nu een nieuw scherm waar u een zelf bedacht wachtwoord kunt invullen (2 X)
Klik vervolgens op "Verstuur".
Vanaf nu kunt u met uw zelf aangemaakte wachtwoord inloggen.... en mocht u het eens vergeten, herhaal deze procedure dan.

Opmerking:
Als geen e-mailadres of juist e-mailadres bij onze ledenadministratie bekend is, dan kunt u deze procedure niet volgen. U dient dan eerst uw emailadres aan onze ledenadministratie bekend te maken. Over het algemeen kunt u dan binnen 48 uur wel deze procedure volgen.
Mocht u tegen bovenstaande procedure opzien, dan kunt u een mailtje verzenden naar de ledenadministratie (zie Organisatie, Bestuur, Ledenadministrateur) waarin u het door u gewenste wachtwoord vermeld.
Binnen 48 uur kunt u dan van dat wachtwoord gebruik maken.
Als u helemaal geen e-mailadres heeft dan dient u telefonisch contact op te nemen met onze ledenadministrateur de heer Hans Maring, tel. (0521) 51 52 13, hij zal u dan voorzien van een gewenst wachtwoord.

Voor de goede orde
Het bestuur van de PRO-GEN Gebruikersgroep is er zich terdege van bewust dat de gegevens van de leden beschermt moeten worden tegen misbruik zoals het gebruik voor het zenden van spam. Hiervoor bestaan wettelijke regels waaraan we ons strikt houden. We doen meer dan dat en hebben onze website zodanig ingericht dat een verzamelaar van e-mailadressen daar niets kan vinden. In algemene zin kunnen we stellen dat uw e-mailadres bij ons in veilige handen is. Wij blijven alert om u daarin niet teleur te stellen.

Aldus de webmaster